Store Plys Enhjørninger - Stor Plys Enhjørning Legetøj

Store Plys Enhjørninger - Stor Plys Enhjørning Legetøj - TeddyWay
Viser 1-11 af 11 element(er)

Hej, Jeg Er En Enhjørning!

Du har sikkert hørt mange eventyr og historier om magiske enhjørninger? Jeg er en af dem! Måske ikke så magisk, men jeg er en ægte enhjørning! Jeg vil fortælle dig en hemmelighed, enhjørninger kan ikke leve alene, de har brug for en rigtig ven, så jeg leder efter den bedste ven!

Jeg håber også du leder efter det? Jeg er meget blød, fordi jeg elsker kramme, blid som en fjer og fuld af lykke og glæde. Af denne grund lover jeg dig, at selv på din dårligste dag, vil du føle dig godt tilpas med mig.

Jeg skal gøre mig klar til en speciel tur, hvor jeg skal finde dig – min bedste ven! Jeg glæder mig allerede til at møde dig, fordi jeg tror, at når vi mødes, vil vi forelske os i hinanden med det samme!

Vi ses min ven, Jeg håber, vi snart finder hinanden!


Lad Os Dase Sammen!

Enhjørninger er fulde af overraskelser! Selv om de ser smidige og yndefulde ud, foretrækker de at dase med deres bedste ven. Ligge sammen, enhjørninger er de bedste ledsagere på dette område! De vil dække dig med deres varme og bløde krop, der straks får dig til at føle dig mere sikker.

Glem aldrig at tage din enhjørning med dig, når du skal sove! Det siges i eventyrene, at enhjørninger er meget loyale over for deres bedste ven og forsvare dem fra alt ondt.

Derfor vil enhjørningen aldrig lade de dårlige drømme forstyrre dig når du sover! Glem ikke din ven, selv når du ikke laver noget, fordi enhjørningen vil være glad bare for at være tæt på dig.


Sjov Tid!

Når en enhjørning kommer ind i dit hus, bliver dit hjem fyldt med glæde og lykke, og de dårlige dage vil blive glemt! En enhjørning vil med glæde engagere sig i en lang række aktiviteter med dig.

Introducer enhjørning til dine andre venner, og de vil også have det sjovt. Leg gemmeleg, enhjørninger elsker det, selvom de ikke erg ode til at finde. Gå på eventyr!

Sørg for at læse fortællinger og historier om andre enhjørninger til din nye ven, fordi det er så interessant! Enhjørninger vil nyde hvert minut sammen med dig og for det vil de takke med sin blødhed og kærlighed. Efter alt, er det godt at have en ledsager med hvem du kan have det sjovt med, lege, lære og nyde tiden sammen.

Product added to wishlist

For at sikre kvaliteten af dine besøgendes browsing til statistiske og markedsmæssige formål, bruger vi cookies på vores hjemmeside. Du kan til enhver tid ændre dine browserindstillinger og deaktivere disse cookies.